Het geslacht De Pauw - Netflix

Het Geslacht De Pauw volgt Bart De Pauw en zijn familie in hun dagelijkse bezigheden. Om de illusie te wekken dat het om een echte realitysoap gaat hebben de personages dezelfde voornaam als de acteurs die ze spelen. Ook wordt er regelmatig verwezen naar de echte leefwereld van de acteurs. Bart De Pauw verwijst bijvoorbeeld naar programma's die hij vroeger maakte en er wordt verwezen naar Aspe, de politieserie waarin de actrice die Maaike (in de serie de vrouw van Bart De Pauw) vertolkt ook meespeelt. Naarmate de reeks vordert, en zeker in het tweede seizoen, worden de situaties waarin de familie De Pauw belandt echter steeds waanzinniger en ongeloofwaardiger.

Het geslacht De Pauw - Netflix

Type: Scripted

Languages: Dutch

Status: Ended

Runtime: 25 minutes

Premier: 2004-01-30

Het geslacht De Pauw - Bart De Pauw - Netflix

Bart De Pauw (28 May 1968) is a Flemish televisionmaker, actor and scriptwriter, known for humoristic television series and shows on Belgian public television, like Buiten De Zone, Schalkse Ruiters, Het Geslacht De Pauw, Willy's en Marjetten, De Mol, Quiz Me Quick and De Biker Boys. He is also the scriptwriter of the original Flemish version of The Loft.

Het geslacht De Pauw - Allegations of sexual intimidation - Netflix

Inspired by the metoo-movement, several women who worked with De Pauw on past productions filed complains of sexual intimidation against him with Flemish public radio and television broadcasting service's ombudsman. Consequently, VRT decided to stop all collaboration with De Pauw and his production house as of 9 November 2017.

Het geslacht De Pauw - References - Netflix